ΕπωνυμίαΑντώνης Ανδρεάδης
Τηλέφωνο/α 2111984422
Κινητό/α 6932487229
Φαξ 2112687072
Τοποθεσία Αττικής, Πειραιώς, Πειραιάς
ΔιεύθυνσηΚαραΐσκου 142
Τ.Κ.18536
Ιστοσελίδα www.catering-sd.gr
This website is online
Email
Εμφάνιση Email
This website is online
ΚατηγορίαCatering
Δημοσίευση29 Ιουλίου 2015
Προβολές1019
Η Sunny Day, μια δυναμική εταιρεία catering και event management, που εξειδικεύεται στην οργάνωση εκδηλώσεων γάμου, βάφτισης, cocktail party και επαγγελματικών event.
Είτε σχεδιάζετε τη διοργάνωση του γάμου, της βάφτισης, του cocktail party είτε του επαγγελματικού σας event, η Sunny day catering δίνοντας έμφαση στον άψογα μελετημένο σχεδιασμό και στο κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό θα εξασφαλίσει την επιτυχία στη διοργάνωση του event σας.
Εμείς, στη Sunny day catering, δεσμευόμαστε από την σύλληψη της αρχικής ιδέας έως και την υλοποίηση της, σε μια πραγματικά μοναδική και αξέχαστη εκδήλωση, στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας, με φαντασία, δημιουργικότητα & επαγγελματική συνέπεια, με γνώμονα εσάς και τους καλεσμένους της εκδήλωσης σας.
Θα ήμαστε αρωγοί και συνεργάτες στη διοργάνωση του γάμου, της βάπτισης, του cocktail party ή του επαγγελματικού σας συνεδρίου οπουδήποτε στην Ελλάδα, σε συνεργαζόμενο πολυχώρο, αίθουσα δεξιώσεων & κτήμα γάμου.
Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα κτήματα γάμου στα νότια και τα βόρεια προάστια, μοναδικής αισθητικής αίθουσες δεξιώσεων σε όλη την Αθήνα, πολυχώρους εκδηλώσεων για το party η το επαγγελματικό σας event συνεδριακούς χώρους καθώς και εκθεσιακούς χώρους. Η Sunny day catering στελεχώνεται από μια ομάδα επαγγελματιών που δουλεύουν με μεράκι και ομαδικότητα ώστε συντονισμένα να φέρουν άρτια σε πέρας κάθε εκδήλωση από το σχεδιασμό της, την εύρεση του κατάλληλου χώρου εκδηλώσεων και την υλοποίηση της με βάση τις δικές σας προδιαγραφές.
Κύριο μέλημα της Sunny day catering είναι να διατηρήσει και να αναβαθμίσει την ποιότητα των υπηρεσιών της που από το 2004 την έκαναν να ξεχωρίσει στη διοργάνωση κοινωνικών & επαγγελματικών εκδηλώσεων ανταποκρινόμενη συνεχώς στης εμπιστοσύνη των πολυαρίθμων πελατών της. Έχουμε διοργανώσει εκδηλώσεις κύρους , σε όλη την Ελλάδα, ανταποκρινόμενοι πλήρως στις ανάγκες και στις υψηλές απαιτήσεις της κάθε εκδήλωσης.
Απλά επικοινωνήστε μαζί μας θέτοντας υψηλά standard για την εκδήλωση σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς!