Τηλέφωνο/α 2108062071
Τοποθεσία Αττικής, Ζωγράφου, Ζωγράφου
ΔιεύθυνσηΓεωργίου Παπανδρέου 56
Τ.Κ.15773
Ιστοσελίδα www.massage-therapy.gr
This website is online
ΚατηγορίαΜασάζ
Δημοσίευση19 Σεπτεμβρίου 2019
Προβολές1884
Το MASSAGE THERAPY με παρουσία πλέον τα 10 χρόνια συμβάλλει στην ανάπτυξη των πλεονεκτημάτων και ευεργετικών ιδιοτήτων που προέρχονται από το μασάζ.

ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΟι περιοχές της Αττικής που καλύπτεται το θεραπευτικό μασάζ κατοίκον είναι Γλυφάδα, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Κερατσίνι, Πειραιάς, Νίκαια, Αιγάλεω, Νέα Σμύρνη, Άγιος Δημήτριος, Αργυρούπολη, Ζωγράφου, Δάφνη, Καισαριανή, Βύρωνας, Νέος Κόσμος, Κέντρο Αθήνας, Γαλάτσι, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Φιλοθέη, Χαλάνδρι, Νέο Ηράκλειο, Μαρούσι, Πεύκη, Βριλήσσια, Κηφισιά, Μεταμόρφωση, Νέα Ερυθραία, Παλλήνη, Πεντέλη, Μελίσσια, Λυκόβρυση, Γέρακα, Μενίδι, Ίλιον, Περιστέρι, Άνω Λιόσια, Πετρούπολη, Άγιοι Ανάργυροι, Θρακομακεδόνες κ.α.

Φυσικά εκτός από την Αθήνα, η παρουσία μας υπάρχει και σε στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας (Χαλκίδα, Λαμία, Λάρισα, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Κόρινθος, Μύκονος, Χανιά, Ηράκλειο, Ρόδος, Σαντορίνη, Πάρος, Νάξος κ.α.) όπου γνωστοί μασέρ προσφέρουν μαθήματα μασάζ με την μορφή σεμιναρίων.

Τα βασικά είδη μασάζ που ειδικευόμαστε και παρέχουμε κατοίκον είναι κυρίως το:


Υπάρχουν όμως και άλλα είδη όπως η Ινδική Κεφαλής, η Σοουηδική Μάλλαξη, το Αθλητικό μασάζ, το Λεμφικό Μασάζ, το Μασάζ Αυχένα που ειδικευόμενοι θεραπευτές μασέρ παρέχουν τις γνώσεις τους στους πελάτες μας. Στα συνεργαζόμενα ινστιτούτα αισθητικής μασάζ που διαχειριζόμαστε μπορεί κανείς να απολαύσει την τέχνη στο μασάζ ποδιών, μασάζ μέσης, μασάζ κεφαλής, μασάζ κατά της κυτταρίτιδας και κάθε άλλο είδος μάλλαξης στο ανθρώπινο σώμα.

Τα άτομα που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια γνωρίζουν του υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουμε είτε σε ξενοδοχεία, είτε σε κέντρα αισθητικής, είτε σε studio μασάζ, είτε σε κατ' οίκον επίσκεψη για μασάζ ποιοτικό αλλά παράλληλα και οικονομικό. Με λίγα χρήματα μπορείτε να έχετε δίπλα σας έναν επαγγελματία μασέρ (άντρα ή γυναίκα) κατόπιν συμφωνίας. Οι θεραπευτές μας είναι άνθρωποι με ιδιαίτερες γνώσεις και εμπειρία καθώς έχουν διδαχτεί σειρά σεμιναρίων για αποτελεσματικό μασάζ προς τον κάθε πελάτη.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖΣτο MASSAGE THERAPY έχει κανείς την δυνατότητα να βρει εναλλακτικούς τρόπους θεραπειών που σχετίζονται με το μασάζ όπως είναι η σοκολατοθεραπεία, το υδρομασάζ, το hot stone massage, η Ayurveda (Αγιουρβεδικό Μασάζ), η Ρεφλεξολογία, η Αρωματοθεραπεία βασισμένη σε αιθέρια έλαια και διάφορα άλλα παρελκόμενα που υπόσχονται ευεξία και χαλάρωση στον πελάτη.

Αρκετοί συνεργάτες μας, προερχόμενοι από τον χώρο της Φυσικοθεραπείας επιλέγουν το κατάλληλο είδος μασάζ για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο δικό σας κορμί. Τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε να καλυτερέψουμε τις υπηρεσίες μας με την διαρκή επιμόρφωση των συνεργατών μας. Παρακολουθώντας σεμινάρια σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό αποσκοπύν στην βέλτιστη απόδοση των θεραπευτών - θεραπευτριών Μασάζ αλλά και άλλων εναλλακτικών θεραπειών που σχετίζονται με τις μαλλάξεις.